aku dan diriku

My photo
kota batu metropolitan
xdak apa2 yg menarik kot..malas la nk discribe..kang takabur plak jadinya..

kembara jalanan

Loading...

Friday, February 05, 2010

jumaat..indahnya

ermmmm...arini aku cuti..sbb semalam kena ujan..so aku dah sakit pale n selesema n dmam..
so satu hari terperap kat uma jer..sib baik ada berok band ni..hehehe...
so arini xpi keje..aku rehat la secukupnya..esok ada pameran plak kat UM..
papepon..life aku betambah baik..alhamdulillah..
rindu kat ibu dikampung..hope mggu depan dpt balik kg..
hope sgt2..
rindu kat "dia" juga..

Tuesday, February 02, 2010

kelemahan diri..

mggu lepas..penat yg amat sgt..akhirnya aku akui aku byk kelemahan yg perlu dibaiki..rupanya aku ni terlalu sensitif..so mggu ni..aku rasa mcm aku dh ubah sesuatu dlm hidup aku..hehehehe...

2 feb 2010..seribu harapan..

assalamualaikum..lama rasanya xmenulis..bz dgn program pendidikan pencegahan dadah..so aku nk cite sikit..ahad lepas..ade la sorg hamba Allah ni..offer aku utk keja kat oversea..
terpiki...
terus memiki..
dan berfikir..
menarik..
aku akan terima offer 2 if aku clear semuanya..
katanya..di Doha, Qatar..
fuhhh...best 2..
ehehehehe...
klu ada rezki aku akan pergi..
2yg aku pasti..